به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه جمعه به میزبانی دفتر امام جمعه قروه، مجمع انتخابات مطالبه گران این شهرستان برگزار شد.
حجت الاسلام عابدین رستمی امام جمعه قروه در این مجمع اظهار کرد: مقبولیت نظام در جمهوری اسلامی مقبولیت دو پایهای است که یک پایه آن مردم و پایه دیگر اسلام است.
وی افزود: در همه حکومتهای اسلامی تا مردم نخواهند حکومت شکل نخواهد گرفت لذا وظیفه مردم به قدرت رساندن حاکم است.
امام جمعه قروه اظهار داشت: اگر مردم بخواهند رژیمی مثل رژیم شاه را با ساواک و ارتش قدرتمند برکنار میکنند و مردم اگر بخواهند همه کار میتوانند انجام دهند.
حجت الاسلام رستمی عنوان کرد: برای تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی باید از پنج مرحله عبور میکردیم اما در مرحله سوم متوقف شده ایم چرا که مرحله اول تشکیل نسل انقلاب اسلامی بود که با هزینههای زیاد انجام شد، مرحله دوم تشکیل نظام اسلامی بود و آن هم با هزینههای زیاد انجام شد، مرحله سوم تشکیل دولت اسلامی، مرحله چهارم تشکیل جامعه اسلامی و مرحله پنجم تشکیل تمدن اسلامی است که متأسفانه در مرحله سوم اسلامی سازی دولت خوب انجام نشده است.
وی افزود: دولت به معنای فقط قوه مجریه یا قوه قضائیه و قوه مقننه نیست بلکه سازمانها، ادارات، دانشگاهها و همه عرصهها شامل دولت میشوند.
امام جمعه قروه تصریح کرد: اگر شما میبینید در بخشهایی کاستی وجود دارد دلیلش این است که ما از این جبهه و از این قله نتوانسته ایم عبور کنیم.
حجت الاسلام رستمی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: ستون اصلی بیانیه گام دوم انقلاب این است که مردم یک تکانی به خود دهند و از این مرحله عبور کنند چرا که تا دولت اسلامی نشود، جامعه اسلامی نخواهد شد.
وی افزود: باید توجه کرد که یک عرصه نظارت مردم بر مردم است و عرصه دوم نظارت مردم بر حکومت است.
امام جمعه قروه تصریح کرد: فرد مطالبه گر نباید با دشمن مخرج مشترک داشته باشد و بداند که با سیاه نمایی نمیشود مطالبه گری کرد.
حجت الاسلام رستمی اظهار کرد: در مجمع مطالبه گران باید افراد متخصص وجود داشته باشند و کمیتههای تخصصی وجود داشته باشد و بتوانند وضع مطلوب را در ناحیهای ترسیم کنند.
وی افزود: در حوزه مطالبه گری یکی از مهمترین الزامات فهمم قانون و درک قانونی است لذا مطالبهگری هزینه دارد و در بعضی از حوزهها هزینه مطالبهگری بسیار سنگینتر از هزینه مبارزه با فساد است.
کریمی معاون عملیات قرارگاه مطالبه گری استان کردستان نیز در این مجمع اظهار کرد: اولین مسئله مطالبهگری تعامل با مسئول یا نهاد مربوطه است که ما از آن مطالبه داریم.
وی افزود: در بحث مطالبه گری ابتدا ما از مسئول و نهاد مربوطه مطالبه گری میکنیم، با آن مسئول تعامل کرده و راه و روش را به آنها گوشزد خواهیم کرد، اگر این تعامل محقق نشد در حوزه رسانه ورود پیدا می کنیک که در این راستا یکی ازتاثیرگذارترین رسانهها، امام جمعه شهر یا روستاها هستند.
کریمی خاطرنشان کرد: اگر با مسئول یا نهاد مربوطه به تعامل نرسیدیم به امام جمعه شهر یا منطقه یا روستا مراجعه کرده و امام جمعه قبل از خطبههای نماز جمعه این موضوع را مطرح کرده و پس از آن ما در حوزه فضای مجازی ورود کرده و این موضوع را اطلاع رسانی میکنیم و بعد از مراحل رسانهای کردن موضوع به مرحله قوه قضائیه می رسیم و موضوع را مطرح کرده و پرونده قضائی برای مسئول مربوطه تشکیل خواهد شد.
وی اعلام کرد: در بحث رسانهای مطالبه گران که بتوانند مستندات تهیه کنند قرارگاه کمک هزینه در اختیار آنها قرار خواهد داد و در بحث قضائی نیز هرگاه پرونده تشکیل شد و به دادگاه مراجعه داده شد، هزینههای وکالت قرارگاه تاحدودی پرداخت خواهد کرد.
حامد امیریان دبیر مجمع مطالبه گران استان کردستان نیز در این مجمع اظهار کرد: این قرار گاه زیر نظر سرلشگر جعفری فرمانده قرارگاه بقیه الله تهران فعالیت دارد و هدف از تشکیل این مجمع پیگیری کارهای فرهنگی، اجتماعی و مبارزه با فساد و پیگیری مطالبات مردمی است.
در پایان این مجمع انتخاباتی، مسعود سیفی به عنوان دبیر و پریسا خداویسی خبرنگار خبرگزاری مهر در شهرستان قروه به عنوان نایب دبیر مجمع مطالبه گران این شهرستان انتخاب شدند.
نظر شما